Gamry Apparatuur

METALogic is de verdeler van Gamry apparatuur in België, Nederland en Luxemburg.

Meer informatie over de producten is te vinden op de Gamry-website: www.gamry.com
Spreekt u graag met een METALogic elektrochemische expert en/of wenst u  een offerte? Bereik ons ​​via Gamry@METALogic.be of +32 16 39 60 00.

METALogic meerwaarde:

  • Ruime academische en praktische elektrochemische ervaring: eigen onderzoekslabo
  • Elektrochemische ondersteuning voor en na verkoop
  • Op maat gemaakte elektrochemische cursussen
  • Installatie van instrumenten on site
  • Elektrochemisch advies door experten

Waarom Gamry:

  • In-house expertise: chemici en ingenieurs die de systemen en het onderzoek begrijpen. Uw aanspreekpunt is altijd een expert.
  • Bij het specificeren van instrumenten worden ze gebruikt (bv. kabels en amplitudes) zoals u, onze klant, ze zou gebruiken.
  • Elk experiment kan worden aangeleverd in elk bestandstype of datastructuur.
  • Gebruik van scripttaal om een ​​klein computerprogramma te schrijven, dat op specifieke manieren kan worden aangepast aan de behoeften van uw experimenten. Door kleine aanpassingen te kunnen doen, kunnen betere metingen worden uitgevoerd.

Andere vragen? Gamry@METALogic.be of +32 16 39 60 00. Onze dienstverlening omvat onder meer electrochemische ondersteuning en installatie van instrumenten on site.

Meer informatie over de producten kan u kan u terugvinden op de website van Gamry: www.gamry.com

METALogic en electrochemie

Het domein van de elektrochemie bestudeert de relatie tussen elektrische en chemische processen en is alomtegenwoordig in natuur en industrie. Elektrochemisch inzicht is cruciaal voor een hele reeks toepassingen, onder andere voor het opzuiveren van metalen, de ontwikkeling van nieuwe coatings, corrosiebescherming, de ontwikkeling van zonnecellen en brandstofcellen, onderzoek op batterijen, etc. METALogic ondersteunt deze ontwikkelingen als verdeler van hoge kwaliteit elektrochemische apparatuur.

Gamry is marktleider in apparatuur ter ondersteuning van elektrochemisch onderzoek en levert hiervoor potentiostaten, opstellingen en overige apparatuur (microbalansen, Faraday kooien, etc). Gamry beschikt over verschillende potentiostaten afhankelijk van de benodigde toepassing. Zowel voor hoge als lage stromen en potentialen, hoge dataverwerkingssnelheden, de mogelijkheid om elektrochemische impedantie spectroscopie (EIS) uit te voeren, etc. zijn er verschillende oplossingen beschikbaar.

Voor onze corrosieonderzoeken maken wij dikwijls gebruik van elektrochemische technieken. Onze dienstverlening omvat onder andere het uitvoeren van EIS om coatings te karakteriseren en de kwaliteit ervan op te volgen, uitvoeren van Tafel-plot analyses en opmeten van cyclische polarisatiecurven.

 

EIS coatingmetingen

Elektrochemische impedantie spectroscopie (EIS) is een techniek die een inschatting maakt van de globale barrière-eigenschappen van coatings. Meer specifiek worden water- en ionendoorlaatbaarheid van [...]

Elektrochemisch onderzoek

METALogic heeft ruime ervaring met elektrochemische metingen, zowel in het laboratorium als on-site. Wij opteren voornamelijk voor elektrochemisch onderzoek in het kader van degradatie van metalen [...]

Opvolging coatings

METALogic heeft een brede achtergrond als expert in degradatieprocessen van coatings. We brengen de toestand van de coating in kaart via simulaties, versnelde degradatietesten en geavanceerde [...]

Start typing and press Enter to search