METALogic,
uw corrosiepartner

LABODIENSTEN

In onze labo’s testen wij enerzijds de invloeden van omgevingsfactoren op corrosie van metalen en degradatie van coatings. Anderzijds hebben we heel wat expertise en state-of-the-art apparatuur in huis om uw corrosieprobleem tot op het bot te onderzoeken.

Meer weten

DIENSTEN ON-SITE

Uw installatie is bij ons in goede handen. Wij beschikken over geavanceerde technieken om corrosie en coatingdegradatie van uw installatie op te volgen zodat u tijdig actie kan ondernemen.

Meer weten

Corrosie-engineering & consultancy

Onze ingenieurs kunnen ingezet worden om uw vragen omtrent corrosie, corrosierisico’s en inspectiebeheer het hoofd te bieden. Ook bij problematieken omtrent materiaal- en coatingselectie of elektrochemisch onderzoek kunnen wij u helpen.

Meer weten

OPLEIDINGEN

Jaarlijks bieden wij een opleidingsprogramma aan dat de verschillende facetten van corrosie behandelt. Met de opleiding wil METALogic haar klanten helpen corrosie te begrijpen en te beheersen.

Meer weten

GAMRY-apparatuur

Gamry is markleider in apparatuur ter ondersteuning van elektrochemisch onderzoek en levert hiervoor potentiostaten, opstellingen en overige apparatuur (microbalansen, Faraday kooien, etc). METALogic is de verdeler van Gamry apparatuur in België, Nederland en Luxemburg.

Meer weten

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij horen het graag van u.
0

Start typing and press Enter to search